Warning: fopen(/var/www/html/vhosts/tehnica-medicala.ro/dev.tehnica-medicala.ro/openTC/system/cache/cache.language.1713618204): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/vhosts/tehnica-medicala.ro/dev.tehnica-medicala.ro/openTC/system/library/cache/file.php on line 49Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/html/vhosts/tehnica-medicala.ro/dev.tehnica-medicala.ro/openTC/system/library/cache/file.php on line 51Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/html/vhosts/tehnica-medicala.ro/dev.tehnica-medicala.ro/openTC/system/library/cache/file.php on line 53Warning: fflush() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/html/vhosts/tehnica-medicala.ro/dev.tehnica-medicala.ro/openTC/system/library/cache/file.php on line 55Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/html/vhosts/tehnica-medicala.ro/dev.tehnica-medicala.ro/openTC/system/library/cache/file.php on line 57Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/html/vhosts/tehnica-medicala.ro/dev.tehnica-medicala.ro/openTC/system/library/cache/file.php on line 59Warning: fopen(/var/www/html/vhosts/tehnica-medicala.ro/dev.tehnica-medicala.ro/openTC/system/cache/cache.currency.1713618204): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/vhosts/tehnica-medicala.ro/dev.tehnica-medicala.ro/openTC/system/library/cache/file.php on line 49Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/html/vhosts/tehnica-medicala.ro/dev.tehnica-medicala.ro/openTC/system/library/cache/file.php on line 51Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/html/vhosts/tehnica-medicala.ro/dev.tehnica-medicala.ro/openTC/system/library/cache/file.php on line 53Warning: fflush() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/html/vhosts/tehnica-medicala.ro/dev.tehnica-medicala.ro/openTC/system/library/cache/file.php on line 55Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/html/vhosts/tehnica-medicala.ro/dev.tehnica-medicala.ro/openTC/system/library/cache/file.php on line 57Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/html/vhosts/tehnica-medicala.ro/dev.tehnica-medicala.ro/openTC/system/library/cache/file.php on line 59 Aerosoli - Nebulizatoare

Aerosoli - Nebulizatoare

Aerosol cu piston - Joycare
194,0RON
Sistemul de pistoane da o vaporizare foarte rapidă şi fină, şi poate fi folosit cu majoritatea medicamentelor prescrise, mărind partea benefică a tratamentului. Datorită performanţei foarte bune, poate fi considerat un instrument profesional. Este uşor de folosit şi ideal pentru tratament aca..
Sistemul de pistoane da o vaporizare foarte rapidă şi f...
Aerosol cu ultrasunete- Joycare JC114
276,0RON
Aparat aerosol cu ultrasunete ultrarapid si silentios JOYCARE  Timp de nebulizare: Intensitate înaltă: 0,77 cc / minut : aprox 13 min Intensitate scăzută: 0,38 cc / minut : aprox 26 min Capacitate rezervor : Fără fiolă cu medicament: 10 cc Cu  fiolă cu ..
Aparat aerosol cu ultrasunete ultrarapid si silentios J...
Aparat aerosol cu membrane vibrante - Digi O2
285,0RON
Nebulizator cu tehnologie de oscilaţie a membranelor Aparat aerosoli cu tehnologia membranelor oscilante pentru tratamentul tractului respirator inferior si superior (răceala, astm sau alte afecţiuni ale căilor respiratorii) Nebulizarea si inhalarea de medicamente prescrise sau recomandate ..
Nebulizator cu tehnologie de oscilaţie a membranelor ...
Aparat aerosoli - Beurer IH50
464,5RON
Aparat aerosoli cu tehnologia membranelor oscilante pentru tratamentul tractului respirator inferior si superior (răceala, astm sau alte afecţiuni ale căilor respiratorii) Nebulizarea si inhalarea de medicamente prescrise sau recomandate de catre medic pot preveni bolile tractului respirator, ..
Aparat aerosoli cu tehnologia membranelor oscilante pen...
Aparat aerosoli - Beurer JIH50
469,4RON
Nebulizator cu tehnologie de oscilaţie a membranelor Aparat aerosoli cu tehnologia membranelor oscilante pentru tratamentul tractului respirator inferior si superior (răceala, astm sau alte afecţiuni ale căilor respiratorii) Nebulizarea si inhalarea de medicamente prescrise sau recomandate ..
Nebulizator cu tehnologie de oscilaţie a membranelor ...
Aparat aerosoli - HealthyLine SHLNB10
213,0RON
Este un dispozitiv medical, proiectat sa ofere o medicatie prescrisa de catre un doctor, direct in caile respiratorii ale plamanilor. Nebulizatorul si compresorul de aer, combinate, ofera un abur (ceata) de aerosol pentru inhalare de catre pacient, numai pentru tratament medical. Caracteris..
Este un dispozitiv medical, proiectat sa ofere o medica...
Aparat aerosoli - Omron C801
310,0RON
Omron C801 este un aparat de aerosoli cu compresor, avand o greutate redusa (aprox.270 grame) si un design la indemina. Cu un nivel de zgomot de numai 46 dB, permite utilizarea aparatului confortabil si in liniste. Este un aparat de aerosoli ce asigura o perioada scurta de timp pentru inhalar..
Omron C801 este un aparat de aerosoli cu compresor, ava...
Aparat aerosoli cu compresor - Beurer IH18
226,0RON
Aerosol cu tehnologia compresiei aerului pentru tratamentul tractului respirator inferior si superior. Cantitate mare de particule respirabile (>0.18 ml/min). Caracteristici: Tehnologia compresiei aerului Pentru tratamentul tractului respirator superior si inferior Pentru trata..
Aerosol cu tehnologia compresiei aerului pentru tratame...
Aparat aerosoli cu compresor - Laica NE2010
223,0RON
Aparat aerosoli cu compresor Laica NE2010 Aparatul de aerosoli Laica NE2010 este ideal pentru tratamentul bronsitelor, sinuzitelor, racelilor sau alergiilor, aparatul de aerosoli cu piston Laica NE2010 transforma medicametele din forma lichida in vapori. Acestea vor fi usor de inhalat ata..
Aparat aerosoli cu compresor Laica NE2010 Aparatu...
Aparat aerosoli cu piston - Beurer IH21
242,0RON
Ideal pentru tratamentul bronsitelor, sinuzitelor, racelilor sau alergiilor, aparatul de aerosoli cu piston IH21 transforma medicametele din forma lichida in vapori. Acestea vor fi usor de inhalat atat de cei mari cat si de cei mici, aparatul fiind dotat cu masca pentru adulti, respecti..
Ideal pentru tratamentul bronsitelor, sinuzitelor, race...
Aparat aerosoli cu ultrasunete - Laica MD6026
281,0RON
Aparat aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026 pentru copii si adulti - fara zgomot Aparatul de aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026 dispune de cel mai nou design si cea mai performanta tehnologie, fiind caracterizat de o silentiozitate exceptionala. Din acest motiv este ideal pentru copii care d..
Aparat aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026 pentru copi...
Aparat aerosoli cu ultrasunete - Medifit
285,0RON
Specificatii: Sursa de current: 230V ~ 50Hz, 40VA Frecventa ultrasonica: 1,7 MHz Rata de nebulizare maxima: ≥1.5ml/min Dimensiunea particulei: 5µm Capacitatea cupei de medicament: 12ml Nivel de zgomot: ≤55dB Temperatura de operare si umiditate: de la +10°C la +..
Specificatii: Sursa de current: 230V ~ 50Hz, 40VA...
Aparat aerosoli Omron DuoBaby cu aspirator nazal
430,0RON
Aparat Aerosoli Omron DuoBaby cu sistem de curatare nazala si terapia cu aerosoli este recomandat pentru sugari si copii mici de pina la varsta de 2 ani. Aparat Aerosoli Omron DuoBaby combina administrarea reglabila a debitului de aerosoli cu un aspirator nazal care utilizeaza "Efectul Ven..
Aparat Aerosoli Omron DuoBaby cu sistem de curatare naz...
Aparat aerosoli portabil cu ultrasunete - Laica
0,0RON
Aparat aerosoli portabil cu ultrasunete Laica NE1005 pentru copii si adulti - silentios Aparat aerosoli portabil Laica NE1005 dispune de design italian si cea mai noua tehnologie, fiind caracterizat prin silentiozitate si portabilitate.  Este ideal pentru copii care de obicei se sperie d..
Aparat aerosoli portabil cu ultrasunete Laica NE1005 pe...
Aparat de aerosoli cu compresor - Delfin
150,0RON
Este un dispozitiv medical compact, proiectat pentru administrarea eficienta a medicatiei prescrise de medic, in pasajele bronsice ale plamanilor. Cu grija si utilizare adecvata, va va oferi un tratament fiabil pe durata mai multor ani. Acest produs este dezvoltat pentru tratamentul cu succes..
Este un dispozitiv medical compact, proiectat pentru ad...
Aparat de aerosoli cu compresor - Laica
0,0RON
Aparatul de aerosoli Laica NE2003 este ideal pentru tratamentul bronsitelor, sinuzitelor, racelilor sau alergiilor, aparatul de aerosoli cu piston Laica NE2003 transforma medicametele din forma lichida in vapori. Acestea vor fi usor de inhalat atat de cei mari cat si de cei mici, aparatul fiin..
Aparatul de aerosoli Laica NE2003 este ideal pentru tra...
Afișare 1 - 16 din 22 (2 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon